2018-07-14 - 2018-07-15

We have invited Joel Lam on July 14-15 to do the continuation of the Focused Living that is called APEX. It will help you to clarify your contribution, help you to discover your unique gifts, define your major roles, chart some effective methods, and make you aware of your possible influence for Christ. You will be able to draft a statement of intent (moving from what you could do to what you should do).

It will reinforce your personal life mandate. In other words, APEX can help you to finish well the race for Christ!

SCHEDULE:

14-Jul-18  

Venue:    ICS Church Office Function Room
Time:    9:00 AM to 6:00 PM

8:15 AM    Registration and Arrival
9:00 AM    Worship (30 minutes)
9.30 AM    Introduction
9:30 AM – 10:30 AM    Session 1 (60 minutes)
10:30 AM – 10:50 AM    Break
10:50 AM – 12:20 AM    Session 2 (90 minutes)
12:20 AM – 2:00 PM    Lunch by Self
2:00 PM – 2:10 AM    Worship (10 minutes)
2:10 PM – 3:40 PM    Session 3 (90 minutes)
3:40 PM – 4:00 PM    Break
4:00 PM – 6:00 PM    Session 4 (120 minutes)
6:00 PM    End of Seminar

15-Jul-18

Venue:    ICS Church Office Function Room
Time:    3:00 PM to 6:00 PM

3:00 PM – 3:10 AM    Worship (10 minutes)
3:10 PM – 4:30 PM    Session 5 (80 minutes)
4:30 PM – 4:45 PM    Break
4:45 PM – 6:00 PM    Session 6 (75 minutes)
6:00 PM    End of Seminar

Register